Privé sanitair op de camping

Vanaf 1 januari 2021 bieden wij onze gasten privé sanitair aan!
Wij zijn afgelopen jaar druk bezig geweest om onze camping weer een upgrade te geven en dus weer een extra faciliteit aan te bieden aan onze gasten.

Afgelopen november was het dan eindelijk zover en is er bij ons een unit geplaatst waarin 4 ruimtes zijn met privé sanitair. Daarnaast zijn er 3 wascabines beschikbaar die voor een ieder toegankelijk is.

Iedere privé ruimte bestaat uit een eigen toilet, wastafel en een douche. Verder hebben wij ons vooral beziggehouden om het geheel zo energieneutraal mogelijk te houden. Samen met de leverancier, Van Keulen, hebben wij besloten om te gaan investeren in een zonneboiler. Dat betekent dat er op het dak van het gebouw warmtecollectoren zijn geplaatst en in de technische ruimte 2 grote vaten met bij elkaar 1.600 liter water. Dit water wordt verwarmt door middel van de warmtecollectoren en verzorgt de gehele unit voor warm water, maar ook de verwarming draait op dit systeem.

Tevens heeft onze oude sanitair ook een upgrade gekregen. Dit gebouw draaide volledig op een cv-ketel en draait nu ook mee op de nieuwe zonneboiler. Ook dit zorgt ervoor dat het sanitair wordt verwarmt en zorgt ook voor warm water.

Zo maakt dit onze camping in combinatie met de al reeds bestaande 300 zonnecollectoren weer een stuk energiezuiniger!

De privé ruimtes zijn vanaf heden dus ook te reserveren via ons reserveringssysteem. Klik hier om uw reservering te maken.

Klik hier voor de prijslijst.